Da er det endelig offisielt: Margrethe og meg skal på seiltur … en laaaaang seiltur.

Jeg hadde planlagt å dra på langtur i 2017, så det kom litt overraskende på meg når Margrethe spurte om vi kunne kaste loss allerede i 2016. Det tok meg ikke mange nanosekundene å si ja. Jeg har drømt om og planlagt ny tur, siden jeg kom hjem fra sist seiltur i 2010. Etter seilturer i Kroatia og Hawaii har Margrethe også lengtet etter å utforske mer av kloden fra sjøveien. Når vi møttes, så vi begge en mulighet til å få seildrømmen oppfylt. Nå tar vi saken i egne hender og kaster loss med horisonten som vårt mål.

Vi kommer til å skrive om hva som må på plass før vi kaster loss, litt skryting om båten, reiseruten vi ser for oss og hva vi opplever underveis. Denne nettsiden vil bli fyldigere utfylt etter hvert, men vi er i aller høyeste grad i gang med planleggingen, slik at vi kan komme oss av gårde i begynnelsen av mai.

Reiseruten vil snart bli lagt ut, slik at de som har lyst kan planlegge hvor og når de vil besøke oss.

Vi gleder oss til tur og håper du vil følge med oss her på bloggen 🙂